Paw Patrol

Paw Patrol

Paw Patrol speelgoed

Laat uw kinderen iedere scène van Paw Patrol thuis naspelen. Paw Patrol, van de firma Spinmaster, is bekend van de televisiezender Nickelodeon en staat garant voor uren speelplezier. Onder leiding van de 10-jarige Ryder worden de pups op missie gestuurd om het dorp te redden. De actiefiguren zijn bij Toys & More individueel of als speelset verkrijgbaar. Daarnaast is er ook aan accessoires geen tekort. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Paw Patrol Speeltent? Een ware hit onder de kinderen. Op deze pagina kunt u Paw Patrol speelgoed online bestellen.

Beleef avonturen met Paw Patrol Skye, Zuma en meer!

Beleef avonturen met Skye, Chase, Marschall, Rocky, Rubble, Zuma en Tracker. Wij verkopen al deze pups in combinatie met verschillende voertuigen. De ‘Paw Patroller’ is hierbij een echte hit. Ook de kleinere voertuigen, zoals de Rescue Racer of de Deluxe uitvoering van Marshall zijn in onze webshop te verkrijgen. Toys & More heeft het merendeel van de artikelen op voorraad. Denk bijvoorbeeld ook aan de nieuwe Paw Patrol Sea Patrol Zuma. Creër je eigen reddingsoperatie met Paw Patrol Tracker en zijn jungle auto. Tracker kan uit het voertuig en zijn jungle auto past in de Jungle Patroller van de firma Spin Masters. Verzamel alle Jungle Rescue reddingsvoertuigen voor nog meer avontuur!

Wij zijn aangesloten bij stichting WebshopKeurmerk. Paw Patrol kopen is daarom, naast leuk, bij ons ook veilig en betrouwbaar. Onze collectie is de officiële collectie van de firma Spinmaster.

Paw Patrol online bestellen

Zit u erover te denken om Paw Patrol speelgoed bij Toys & More te bestellen? Dat is een goed idee! Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in de retail. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om de ontwikkelingen op het gebied van speelgoed nauwlettend in de gaten te houden. Heeft u een vraag over een van deze of de andere producten? U kunt dan een email sturen naar info@toysenmore.nlen wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Voor de pups van Paw Patrol is geen klus te groot en geen pup te klein.