Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Paw Patrol On-a-Roll Chase

Paw Patrol On-a-Roll Chase

€34,99
op voorraad
Luxe uitvoering van de voertuigen van de Paw Patrol Pups. Verander dan je voertuig weer terug in het hondenhuisje en beloon je pup voor zijn goede werk net als Ryder!
Toys & More.
  • Voor 14.00 besteld, morgen in huis.
  • Avondlevering mogelijk.
  • Klantenservice: 06-30255550
  • Levering uit eigen voorraad.
Beschrijving

Een luxe uitvoering van de voertuigen van de Paw Patrol Pups. De wagen kan rijden en langer of korter gemaakt worden. Wanneer je de bijbehorende pup op het hondenhuis plaats zal die veranderen in het voertuig en kun je meteen tot actie overgaan! Druk op de knop voor krijg je één van de drie beschikbare voertuig geluiden te horen. Is je missie geslaagd? Verander dan je voertuig weer terug in het hondenhuisje en beloon je pup voor zijn goede werk net als Ryder!

Ga op spannende reddingsmissie met de Paw Patrol actie figuren, de Hero Pups, voertuigen en speelsets van Toys & More. Ga op pad met Chase, Rocky, Marshall, Skye, Zum en Rubble aangevoerd door 10 jarige jongen genaamd Ryder.

Paw Patrol's unieke probleem oplossende vaardigheden, coole voertuigen en een lading humor zorgen dat  kinderen leren om samen te werken op één van de vele reddingsmissies zodat de Avonturenbaai veilig is!

 

De Paw Patrol Chase On-a-Roll wordt geleverd in touchbox, inclusief 3 LR44 knoopcel batterijen. Leeftijd 3+.