Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel de Bismarck

de Bismarck

€99,99
op voorraad
Toys & More.
  • Voor 14.00 besteld, morgen in huis.
  • Avondlevering mogelijk.
  • Klantenservice: 06-30255550
  • Levering uit eigen voorraad.
Beschrijving

De Bismarck was een Duits slagschip dat in 1939 te water werd gelaten en in de Tweede Wereldoorlog werd ingezet. Samen met zijn zusterschip de Tirpitz maakte het slagschip deel uit van admiraal Erich Raeders Z-Plan, de blauwdruk voor de herbouw van de Duitse Kriegsmarine. Het derde zusterschip, de Hindenburg, werd nooit voltooid. De Bismarck was vernoemd naar de beroemde staatsman Otto von Bismarck.

Op 23 mei zagen de Britse kruisers HMS Norfolk en Suffolk om 19.20 uur de Bismarck en de Prinz Eugen ten noorden van IJsland in de "Straat Denemarken" opdoemen uit de mist. Ogenblikkelijk opende de Bismarck onder een scherpe hoek het vuur op de HMS Norfolk, maar door de enorme druk van zijn eigen kanonnen raakte zijn voorste radar onbruikbaar. Hierdoor moest de Prinz Eugen voorop gaan varen. Na dit eerste salvo namen de Norfolk en de Suffolk afstand onder een rookgordijn. Admiraal Lütjens op de Bismarck wist dat hij was ontdekt en door de twee Britse kruisers werd gevolgd. Meteen gealarmeerd en onderweg naar IJsland waren de Britse slagkruiser HMS Hood en het nieuwe slagschip HMS Prince of Wales, die in de ochtend van 24 mei het gevecht aangingen met de twee Duitse schepen.

Deze bouwset van Cobi, ook wel Cobi Bricks genaamd bestaat uit 1974 bouwsteentjes en heeft bonus codes voor de PC versie van World of Warships!

Deze code ontgrendelt de volgende in-game producten:

3 Dagen Premium Account
20x Damage Control Party II
Volg de onderstaande stappen om uw bonuscode in te wisselen:

Ga naar de website: http://worldofwarships.eu
Log in op jouw account
Klik op je bijnaam in de rechterbovenhoek
Klik op 'Wargaming Code activeren' in het vervolgkeuzemenu
Voer de code in het venster in en klik op 'Inwisselen' knop
Start het spel. Genieten!