Boeing

Filters
Cobi
Boeing 787 Dreamliner # 26600
Artikelcode 26600
€26,99
op voorraad
Boeing

Speelgoed vliegtuigen van Cobi

Is uw kind gek van alles wat met vliegtuigen te maken heeft? En speelt uw kind graag met bouwsteentjes? Dan is het Cobi Boeing speelgoed misschien wel het perfecte cadeau. Cobi is een fabrikant van bouwsteentjes van hoge kwaliteit. Bij Toys & More vindt u naast de Cobi Boeing speelgoed vliegtuigen ook vliegtuigen en helikopters van Cobi Small Army: denk aan het Cobi Small Army Hercules Transport Vliegtuig of de Cobi Action Town Rescue Helicopter.

Cobi Speelgoed: vliegtuig bouwstenenpakket

In het assortiment van Toys & More vindt u de coolste Boeing’s: denk aan een Boeing 777 of een Boeing Dreamliner die helemaal bestaan uit bouwsteentjes. Het grote Dreamliner vliegtuig bestaat wel uit 600 steentjes! Uren speelplezier dus. Cobi is het leukste bouw- en constructiespeelgoed voor kleintjes vanaf 6 jaar.

Cobi speelgoed Boeing online bestellen

Wilt u morgen nog iemand blij maken met speelgoed uit de Cobi Boeing collectie? U kunt bij ons eenvoudig online bestellen en uw bestelling wordt netjes bezorgd door PostNL. Dat betekent vertrouwd winkelen. Voor 14.00 uur besteld, is morgen in huis.