Snel aan de slag met Quickbuild van Airfix

Snel aan de slag met Quickbuild van Airfix

Ben je op zoek naar speelgoed waarmee zowel jong als oud zich urenlang kan vermaken door aan de slag te gaan met bouwen? Denk dan eens aan Quickbuild van Airfix. Bij Toys & More heb je de keuze uit een ruim aanbod mooie bouwpakketten met een hoog realiteitsgehalte. Deze pakketten bestaan uit blokjes die je makkelijk in elkaar kunt klikken, waardoor Quickbuild van Airfix uitstekend speelgoed is om kennis te maken met modelbouwen.

Wat is Airfix?

Airfix is een merk uit het Verenigd Koninkrijk dat bij vrijwel iedere modelbouwer wel bekend is. Airfix heeft een befaamd assortiment van bouwpakketten op de markt. Vaak is de hobby van modelbouwers dan ook begonnen bij een model van het merk. Halverwege de jaren 50 bracht Airfix de eerste bouwpakketten uit en sindsdien zijn er veel kinderen mee opgegroeid. Ook heden ten dage is Airfix nog steeds populair onder kinderen en hobbyisten. Het merk biedt onder andere bouwpakketten van schepen, auto’s, vliegtuigen en legervoertuigen aan. Bij Toys & More kun je een groot aantal van deze prachtige producten bestellen.

Wat is Airfix Quickbuild?

Onlangs is Airfix gestart met de lijn Quickbuild. Quickbuild van Airfix is een spectaculaire reeks van bouwpakketten die je snel en eenvoudig in elkaar kunt klikken. Om de bouwpakketten in elkaar te zetten, heb je dus geen lijm of verf nodig, je kunt direct aan de slag. Airfix Quickbuild is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar, zodat zij kennis kunnen maken met modelbouwen. Bij Toys & More kun je een ruim assortiment aan allerlei producten bestellen. Wat is er voor jongere en oudere kinderen leuker dan met je eigen modelauto over de vloer te rijden? Bij Toys & More heb je de keuze uit een klassieke Volkswagen Kever of uit een snelle McLaren of Lamborghini Aventador. Of wat dacht je van je eigen miniatuurvliegtuig? Kies bijvoorbeeld voor een stoere Spitfire. Bij Toys & More vind je het allemaal!

Waarom kiezen voor Airfix Quickbuild?

Quickbuild van Airfix kent een aantal eigenschappen die deze lijn tot bijzonder aantrekkelijk speelgoed maken, waar jongere maar ook oudere kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Als eerste zijn de blokjes van Airfix Quickbuild te combineren met de blokjes van Lego, waardoor Quickbuild van Airfix zeer praktisch is. Wat de uitvoering betreft wijkt Airfix Quickbuild echter van Lego af. Het speelgoed is veel gedetailleerder en vormt met een hoger realiteitsgehalte duidelijk een betere afspiegeling van de werkelijkheid dan Lego. Ook is Quickbuild van Airfix goedkoper dan Lego. Een bouwpakket van Quickbuild Airfix bevat altijd een duidelijke en simpele handleiding in kleur en de blokjes zijn zonder extra kracht in elkaar te drukken, waardoor iedereen vanaf 5 jaar aan de slag kan gaan met het nieuwe bouwpakket.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden