Retro loopauto: waar kun je ze vinden?

Retro loopauto: waar kun je ze vinden?

Loopauto’s zijn al jaren een favoriet stuk speelgoed voor jonge kinderen. Vanaf het moment dat zij goed kunnen zitten en lopen is dit een perfect speelmateriaal. De loopauto stimuleert de grove motoriek en leert het kind afstanden en diepte in te schatten. De gemiddelde leeftijd waarop de kleine het meest plezier beleeft aan de loopauto’s ligt rond de 1,5 jaar. Natuurlijk hoef je je hier niet altijd aan te houden. De meeste speelgoed loopauto’s die op de markt worden uitgebracht zijn van plastic en verkrijgbaar bij de bekende grote speelgoedspeciaalzaken. Maar wil je af van het standaard model en iets niet alledaags aanschaffen, zoals de stoere en originele retro loopauto, dan is dit meestal niet in de doorsnee speelgoedwinkels te vinden. En mocht de winkel een retro loopauto toch wel op voorraad hebben, dan is de keuze vaak zeer beperkt. Echter, wil je toch kunnen kiezen uit meer mogelijkheden? Dan kan je bij Toys & More kiezen uit vele modellen, kleuren en prijsklassen!

Retro loopauto’s: wat maakt het verschil?

Wanneer je een retro loopauto voor het eerst ziet is je eerste gedachte ‘wat leuk, dit doet mij denken aan vroeger’. En gelijk heb je. Deze eerste auto voor de kleine is gemaakt van zeer stevig deugdelijk materiaal, plastic en metaal, en net als vroeger op zeer solide wijze in elkaar gezet. Daarnaast vallen de leuke kleuren van de loopauto op en de aparte wielen, waarbij zoveel mogelijk de auto’s uit de vijftiger jaren zijn geïmiteerd. De banden van de retro loopauto zijn meestal van onderhoudsvrij rubber en zowel geschikt voor binnen als buiten. Hierdoor maken ze geen krassen op het parket of laminaat, en rijdt de loopauto bijna geruisloos door de woonkamer. De retro loopauto is verkrijgbaar voor diverse leeftijdscategorieën. Bij de aanschaf speelt ook de lengte van uw kind een rol. Een stoere politieauto of brandweerwagen zal bij iedere jongen zeker in de smaak vallen. Ook de loopauto/vliegtuig is erg populair en spreekt zeker tot de verbeelding. Wanneer je je dochter met een retro loopauto wilt verrassen, kun je zelfs kiezen voor een roze exemplaar.

Retro loopauto is meer dan speelgoed alleen

Tegenwoordig zie je de retro loopauto ook terug op een baby- of kinderkamer, gewoon voor de sier, als bijzondere gadget. Door de vele verschillende kleuren, is er voor vrijwel alle stijlen en interieurs wel een bijpassende loopauto te vinden. Zeg nou zelf, een coole racewagen op klein formaat is een onverwacht element dat een babykamer helemaal af kan maken. De loopauto kan je zelf eenvoudig in elkaar zetten. Wil je een origineel en mooi cadeau voor jouw spruit? Een retro loopauto zal zeker in de smaak vallen. Hiermee heb je echt een heel persoonlijk cadeau!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden